Peukku pystyyn: Lisää YouTube tykkäyksiä videoillesi

YouTube tykkäykset
3 90390
  • 100% turvallinen & huomaamaton
  • Säästä aikaa & vaivaa
  • Nopeat tulokset
  • Tilauksesi tarkistetaan manuaalisesti
  • Ilmainen kuuleminen ja yksilölliset ratkaisut

Tämä tarjous sallii sinun ostaa YouTube-tykkäyksiä YouTube-videoillesi. Miksi: koska positiiviset arvioinnit ovat tärkeä osa menestystä tässä kaikkein suosituimmassa videopalvelussa!

Huomaa: tätä palvelua ei ole saatavissa minkäänlaisiin kilpailuihin, äänestyksiin ja vastaaviin.

Sinun on mahdollista jakaa tilaamasi määrä enintään viiden videon kesken ilman kustannuksia. Merkitse vain URL-osoite/osoitteet kommenttikenttään ostotapahtuman yhteydessä.

Olet saattanut nähdä meidät:

Pyynnöstä voit tilata myös pienen määrän ”en tykkää” -klikkauksia autenttisen yleiskuvan luomiseksi – mutta vain positiivisten tykkäysten lisänä väärinkäytön estämiseksi. Ole hyvä ja ole yhteydessä meihin ennen kuin teet tilauksen!

Suosittelemme, että lopetat kaiken maksetun markkinoinnin palvelumme ajaksi, jotta et vaaranna AdSense-tiliäsi. YouTube-tiliisi kohdistuvasta riskistä ei ole käytännössä minkäänlaista vaaraa, mutta AdSensen kanssa voi esiintyä ongelmia.

Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Haluatko ”peukutusten” lisäksi myös enemmän näyttökertoja videoillesi? Klikkaa tästä niin pääset oikeaan tarjoukseen!

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

The Social Media Daily Team

ENEMMÄN TIETOA YOUTUBE TYKKÄYKSISTÄ

Oletko joskus ollut pettynyt siihen, kuinka kauan YouTube-tykkäystesi määrän kasvu kestää? Siihen ei ole mitään tarvetta! Social Media Dailyltä voit yksinkertaisesti ostaa lisää tykkäyksiä. Ne tekevät videostasi suositumman ja lisäävät sen levikkiä valtavasti. Tämä heijastuu esimerkiksi myös hakusanoilla tehtävissä hauissa – mitä enemmän tykkäyksiä (ja näyttökertoja) videollasi on, sitä korkeammalla olet YouTuben hakutuloksissa.

Peukut ylös YouTube-videoillesi

Alut ovat aina vaikeita. Jos olet ollut aktiivinen YouTubessa vasta vähän aikaa, tykkäysten kerääntyminen tulee viemään jonkin aikaa. Palvelumme avulla saat pian haluamasi määrän YouTube-tykkäyksiä ja saat lopultakin pallon pyörimään. Ja muuten – voit ostaa meiltä myös kommentteja ja klikkauksia. Palvelumme kattaa myös YouTube-seuraajat. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai omasta some-strategiastasi, ota yhteyttä meihin – me annamme mielellämme henkilökohtaista opastusta.
Oletko valmis tilaamaan?