YouTube comments videoillesi

YouTube kommentit
3 90390
  • 100% turvallinen & huomaamaton
  • Säästä aikaa & vaivaa
  • Nopeat tulokset
  • Tilauksesi tarkistetaan manuaalisesti
  • Ilmainen kuuleminen ja yksilölliset ratkaisut
Social Media Dailyltä voit ostaa helposti YouTube-kommentteja videoillesi. Hyödynnä tätä mahdollisuutta saadaksesi videollesi lisää aktiviteettia ja parantaaksesi YouTube-sijoitustasi!

Laadukkaat kommentit vaikuttavat hyvin autenttisilta. Ne viittaavat suoraan videoon, vastaavat toisten kommentteihin tai tykkäävät toisten kommenteista. Sen lisäksi kaikilla näillä käyttäjillä on aktiiviset profiilit ja profiilikuvat. Voit halutessasi jopa kirjoittaa kommentin itse!
Kommentit ovat aina englanninkielisiä. Jos haluat ne toisella kielellä, ole hyvä ja lähetä meille sähköposti, jossa on ennaltakirjoitetut kommentit valitsemallasi kielellä.

Olet saattanut nähdä meidät:

Pienin mahdollinen määrä on kaksi kommenttia päivässä. Tämä palvelu muuten antaa sinun lähettää meille jopa viisi eri linkkiä ilman lisäkustannuksia!

Huomaa: kommentit täytyy julkaista automaattisesti, ei vasta sen jälkeen, kun ne on hyväksytty!

Haluaisitko lisää YouTuben näyttökertoja? Mikset tarkistaisi, mitä muita YouTube-palveluita meillä on tarjolla?

Suosittelemme, että lopetat kaiken maksetun markkinoinnin palvelumme ajaksi, jotta et vaaranna AdSense-tiliäsi. YouTube-tiliisi kohdistuvasta riskistä ei ole käytännössä minkäänlaista vaaraa, mutta AdSensen kanssa voi esiintyä ongelmia.

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää. 

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

The Social Media Daily Team

ENEMMÄN TIETOA YOUTUBE-KOMMENTEISTA

YouTubessa myös kommentit ovat tärkeitä, eivät vain näyttökerrat ja tykkäykset. Jos videolla on paljon kommentteja, se näyttää erityisen olennaiselta ja tärkeältä. Valitettavasti suuren kommenttimäärän saavuttaminen on joskus vaikeaa – varsinkin jos kanavat eivät ole vielä vakiinnuttaneet asemaansa tai jos video on juuri ladattu. Social Media Dailyltä voit ostaa YouTube-kommentteja helposti ja edullisesti. Meille on tärkeää hankkia sinulle – niin hyvin kuin mahdollista – laadukkaita kommentteja, jotka viittaavat videosi sisältöön.

Osta YouTube-kommentteja videollesi

Jos ostat laadukkaita kommenttejamme YouTube-videollesi, videoleikkeestäsi tulee suositumpi nopeasti ja helposti. Suosittelemme myös muita YouTube-palveluitamme. Voit esimerkiksi ostaa tilaajia kanavillesi samoin kuin tykkäyksiä ja näyttökertoja videoillesi. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme, älä epäröi soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Oletko valmis tilaamaan?