Osta Facebook post likes, saa lisää tilaajia

Facebook tykkäyksiä julkaisuillesi
4 90490
  • 100% turvallinen & huomaamaton
  • Säästä aikaa & vaivaa
  • Nopeat tulokset
  • Tilauksesi tarkistetaan manuaalisesti
  • Ilmainen kuuleminen ja yksilölliset ratkaisut
Kuvakaappaus Facebook-postauksesta, johon merkattu tykkäykset – Emme edusta Facebookia tai muutakaan sosiaalista verkostoa.

Voit ostaa meiltä tykkäyksiä niin julkaisuihisi kuin kuviisikin – ne ovat tärkeä osa jokaista Facebook-profiilia!

Wow! Kun tilaat päivitystykkäyksiä meiltä saat nyt myös Facebook-reaktioita/emoji-symboleita veloituksetta! Saat 1-10% tilauksen määrästä, esim. 100 „normaalia“ päivitystykkäystä plus 10 reaktiota. Tällä hetkellä pystymme toimittamaan ainoastaan Wow- ja Haha-reaktiota.


Jos tilaat meiltä 500 tykkäystä tai enemmän, julkaisuiden tykkäykset on mahdollista jakaa enintään viidelle linkille ilman ylimääräisiä kuluja. Voit myös käyttää ”plus”-symbolia linkin merkintäkentän sivussa.

Olet saattanut nähdä meidät:

Huomaa: tätä palvelua ei ole saatavissa minkäänlaisiin kilpailuihin, äänestyksiin ja vastaaviin.

1,000 päivitystykkäystä tai enemmän päivitystä kohden voidaan tilata vain fanisivuille, ei yksityisille profiileille. Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Jos olet kiinnostunut uusista käyttäjistä sivullesi julkaisujen sijaan, voit ostaa niitäkin helposti täältä.

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

The Social Media Daily Team

ENEMMÄN TIETOA JULKAISUIDEN TYKKÄYKSISTÄ

Ongelma on tuttu meille kaikille: Käytät ikuisuuksia viimeistellessäsi Facebook-julkaisua, otat mahtavia kuvia ja olet analysoinut kohderyhmän tarkasti. Mutta siitä huolimatta: tykkäysten määrä ei ota noustakseen. Erityisesti uusilla fanisivuilla on usein ongelmia, kun on kyse osallistumisesta julkaisuihin, toisien sanoen siitä, että käyttäjät reagoivat aktiivisesti julkaisuihin. Tämä johtuu osittain siitä, että Facebook ei pidä sivua riittävän relevanttina eivätkä monet käyttäjät tämän vuoksi koskaan edes näe julkaisuja. Tämä on julma kierre, koska käytät paljon aikaa ja rahaa markkinointiin eikä sillä tunnu olevan mitään vaikutusta. Social Media Dailyn avulla voit tukea julkaisujasi ja yksinkertaisesti ostaa halutut tykkäykset.
 

Lisää aktiviteettia Facebook-julkaisuihin ja -kuviin

Laita pallo pyörimään! Osta tykkäyksiä Facebook-julkaisuillesi ja lisää aktiivisten käyttäjien määrää tällä tavoin! Tykkäysten määrän kasvu ei vain auta julkaisujasi leviämään, vaan tekee myös fanisivustostasi houkuttelevamman. Pääsääntö on, että mitä enemmän tykkäyksiä julkaisusi saa, sitä kiinnostavammalta sivun sisältö vaikuttaa. Asemansa jo vakiinnuttaneet fanisivut hyötyvät myös palvelustamme: jos kyseessä on esimerkiksi erityisen tärkeä julkaisu, saavutat huomattavasti laajemman käyttäjäkunnan some-markkinoinnin avulla. Huomaa kuitenkin, että emme tarjoa tykkäyksiä kilpailuihin ja äänestyksiin. Kannattaa tarkistaa tuotevalikoimamme ja katsoa, millaisia muita Facebook-julkaisuihin liittyviä palveluita tarjoamme.
Oletko valmis tilaamaan?