Lisää Facebook videoiden katselukertoja sosiaalisen markkinoinnin avulla.

Facebook videoiden katselukertoja
5 90590
  • 100% turvallinen & huomaamaton
  • Säästä aikaa & vaivaa
  • Nopeat tulokset
  • Tilauksesi tarkistetaan manuaalisesti
  • Ilmainen kuuleminen ja yksilölliset ratkaisut
Social Media Dailyn avulla saat uusia katselukertoja Facebook videoillesi nopeasti ja edullisesti. Valitse vain sopiva paketti ja saat pian uusia videon katselukertoja!

Olet saattanut nähdä meidät:

Jos tilaat yli 50.000 katselukertaa voit jakaa tilauksesi jopa yli viidelle linkille – kirjoita vain URL:it oikeisiin laatikkoihin.

Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Tälle tuotteelle ei ole mahdollista asettaa päivittäistä rajaa. 

Jos olet kiinnostunut saamaan uusia käyttäjiä sivuillesi, olet taatusti kiinnostunut ostamaan Facebook-faneja.

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää. 

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

The Social Media Daily Team

Enemmän Facebook videoiden katselukertoja sosiaalisen markkinoinnin avulla

YouTubella on nyt vakavasti otettava kilpailija – Facebookin muodossa. Sen jälkeen kun Facebook muutti algoritmiaan ja videoklipeille annettiin korkeampi paino uutisnauhassa, Facebook-videot kukoistavat. Suurimmat sosiaalisen median tilit saavat jopa 4 miljardia katselukertaa – päivittäin. Kaiken kaikkiaan videoiden lataamisessa Facebookiin on monia hyötyjä: video päätyy suoraan uutisnauhalle, käynnistyy välittömästi kiitos autoplayn, ja sitten se voidaan helposti ja nopeasti jakaa jaa-toiminnon kautta. Joten ei ole kovin yllättävää, että yhä useammat ja useammat käyttäjät jättävät väliin videoiden lataamisen ensiksi YouTubeen ja siirtyvät sen sijaan lataamaan ne suoraan Facebookiin. 

Nettivideomarkkinointia Social Media Dailyn avulla

Eikö Facebook-videoillesi kerry tarpeeksi nopeasti katselukertoja? Siinä tapauksessa voit yksinkertaisesti ostaa katselukertoja Social Media Dailystä. Sovellamme markkinointitekniikoitamme videoosi niin kauan kuin on tarpeen videoidesi katselukertojen nostamiseksi ainakin tilaamallesi tasolle – yleensä saat jopa paljon enemmän katselukertoja kuin tilasit! Pyöritätkö myös fanisivustoa tai suunnittelet tapahtumaa? Siinä tapauksessa tutustu myös meidän muihin tarjouksiin ja laita vauhtia sosiaalisen median sivuihisi vauhtia!

Oletko valmis tilaamaan?