YouTube comments videoillesi

Social Media Dailyltä voit ostaa helposti YouTube-kommentteja videoillesi. Hyödynnä tätä mahdollisuutta saadaksesi videollesi lisää aktiviteettia ja parantaaksesi YouTube-sijoitustasi!

Laadukkaat kommentit vaikuttavat hyvin autenttisilta. Ne viittaavat suoraan videoon, vastaavat toisten kommentteihin tai tykkäävät toisten kommenteista. Sen lisäksi kaikilla näillä käyttäjillä on aktiiviset profiilit ja profiilikuvat. Voit halutessasi jopa kirjoittaa kommentin itse!

Kommentit ovat aina englanninkielisiä. Jos haluat ne toisella kielellä, ole hyvä ja lähetä meille sähköposti, jossa on ennaltakirjoitetut kommentit valitsemallasi kielellä.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Pienin mahdollinen määrä on kaksi kommenttia päivässä. Tämä palvelu muuten antaa sinun lähettää meille jopa viisi eri linkkiä ilman lisäkustannuksia!
 
Huomaa: kommentit täytyy julkaista automaattisesti, ei vasta sen jälkeen, kun ne on hyväksytty!

Haluaisitko lisää YouTuben näyttökertoja? Mikset tarkistaisi, mitä muita YouTube-palveluita meillä on tarjolla?

Suosittelemme, että lopetat kaiken maksetun markkinoinnin palvelumme ajaksi, jotta et vaaranna AdSense-tiliäsi. YouTube-tiliisi kohdistuvasta riskistä ei ole käytännössä minkäänlaista vaaraa, mutta AdSensen kanssa voi esiintyä ongelmia.

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää. 

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

 

The Social Media Daily Team
3 Youtube kommentit
Aikaa aloittaa: Ø 6 h
Keskimääräinen aika kunnes toimitus aloitetaan
Aikaa valmistumiseen: Ø 1 päivää
Keskimääräinen aika kunnes tilaus on valmis (aloituksen jälkeen)
Erityisvalinnat, kuten toimitusajan valinta tai käyttäjien sukupuoli, ovat mahdollisia vain maksullisiin palveluihin.
Valitse toimitusaika ja lisäasetukset
Sukupuolitoivoimukset:
Raja päivässä
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja
Hinta: 3,90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ENEMMÄN TIETOA YOUTUBE-KOMMENTEISTA

Merkkaus kuvakaappauksessa osoittaa kommentointimahdollisuuden YouTube-videossa – Emme edusta YouTubea tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?
YouTubessa myös kommentit ovat tärkeitä, eivät vain näyttökerrat ja tykkäykset. Jos videolla on paljon kommentteja, se näyttää erityisen olennaiselta ja tärkeältä. Valitettavasti suuren kommenttimäärän saavuttaminen on joskus vaikeaa – varsinkin jos kanavat eivät ole vielä vakiinnuttaneet asemaansa tai jos video on juuri ladattu. Social Media Dailyltä voit ostaa YouTube-kommentteja helposti ja edullisesti. Meille on tärkeää hankkia sinulle – niin hyvin kuin mahdollista – laadukkaita kommentteja, jotka viittaavat videosi sisältöön.

Osta YouTube-kommentteja videollesi

Jos ostat laadukkaita kommenttejamme YouTube-videollesi, videoleikkeestäsi tulee suositumpi nopeasti ja helposti. Suosittelemme myös muita YouTube-palveluitamme. Voit esimerkiksi ostaa tilaajia kanavillesi samoin kuin tykkäyksiä ja näyttökertoja videoillesi. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme, älä epäröi soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

 

Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.