Osta Facebook likes

Facebook-tykkäyksiä nopeasti ja edullisesti – Social Media Dailyn avulla! Ole hyvä ja valitse pakettisi valintalaatikosta.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Tälle tuotteelle ei ole mahdollista asettaa päivittäistä rajaa.
 
Uusien tykkääjien lisäksi Social Media Daily pystyy hankkimaan tykkäyksiä myös fanisivullasi oleville julkaisuille (kuvat, videot jne.). Löydät tähän liittyvän tarjouksen valikosta Facebookin kohdalta. Jos olet kiinnostunut yksilöllisestä tarjouksesta ja kiinteästä hinnasta julkaisujesi tykkäyksille, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.
The Social Media Daily Team
40 Facebook tykkäykset
Aikaa aloittaa: Ø 3 h
Keskimääräinen aika kunnes toimitus aloitetaan
Aikaa valmistumiseen: 2-3 days
Keskimääräinen aika kunnes tilaus on valmis (aloituksen jälkeen)
Erityisvalinnat, kuten toimitusajan valinta tai käyttäjien sukupuoli, ovat mahdollisia vain maksullisiin palveluihin.
Valitse toimitusaika ja lisäasetukset
Raja päivässä
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja
Hinta: 9,90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ENEMMÄN TIETOA FACEBOOK TYKKÄÄJISTÄ

Kuvakaappaus Facebookin Fanisivusta, jossa merkattu tykkäyslaskuri – Emme edusta Facebookia tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?
Yhä useammat ja useammat yritykset, taiteilijat ja jopa yksityishenkilöt ovat löytämässä Facebookin kaltaisten sosiaalisten verkostojen edut. Kun fanisivujen määrä kasvaa, niin tekee myös kilpailu kaikkein tärkeimmästä varallisuudesta: faneista. Social Media Dailyn avulla pystyt kasvattamaan käyttäjien määrää vain muutamalla klikkauksella! Erityisesti uudet yritykset arvostavat palvelujamme, koska ne ovat paljon nopeampia ja kustannustehokkaampia kuin perinteinen mainonta. Ja pitkällä aikavälillä? Jos sinulla on vakaa kannattajakunta heti alusta alkaen, sinä nostat profiilisi näkyvyyttä, saat useampia osumia ja tuotat uusia Facebook tykkäyksiä.
 

Käytä meidän Facebook-markkinointipalveluamme nostamaan sivujesi arvo

Social Media Dailyn avulla voit ostaa Facebook-tykkääjiä hyvään hintaan. Palvelumme on suoraviivainen ja eksklusiivinen. Meillä on useiden vuosien kokemus sosiaalisesta mediasta ja me olemme täällä sinua varten, auttaaksemme sinua löytämään parhaan ratkaisun some-kanavallesi. Me olemme ylpeitä siitä, että pystymme antamaan hyviä neuvoja. Yksi suosittelemistamme asioista on se, että lataat sivuillesi säännöllisesti sisältörikasta tietoa, joka on olennaista juuri sinun kohderyhmällesi. Jos et julkaise paljon uutisia, et näy Facebookissa useimpien käyttäjiesi uutisnauhalla, olipa sinulla sitten kuinka paljon tykkääjiä tahansa. Mutta se ei ole välttämätöntä!
 
Me emme näe itseämme vain Facebook-tykkääjien hankkijana, me tarjoamme myös valikoiman erilaisia palveluita, jotka saat kaikki yhdestä lähteestä. Ota vain yhteyttä meihin, jos sinulla on kysymyksiä strategiasta tai haluaisit meidän luovan sinulle Facebook-sivun ja hallinnoivan sitä. Haluaisitko nähdä enemmän aktiviteettia fanisivullasi? Voit ostaa meiltä tykkäyksiä, tai me voimme jakaa julkaisujasi. Katsele ympärillesi verkkokaupassamme – me olemme varmoja, että löydät itsellesi sopivan tuotteen. Teemme sinulle myös mielellämme yksilöllisen tarjouksen.

 

Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.