Facebook Event Promotion – Osallistujia Facebook tapahtumiisi

Etsitkö tehokasta tapaa lisätä nopeasti Facebook-tapahtumaasi osallistuvien ihmisten määrää? Tee tilaus meiltä ja saat nopeasti lisää osallistujia tapahtumaasi nopeasti ja edullisesti.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
 
Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.
 
Osallistujien ajantasaisen määrän täytyy aina olla julkisesti näkyvillä palvelun käytön ajan.
 
Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.
The Social Media Daily Team
Valitse pakettisi:
Valittu paketti 100
100 Tapahtumavahvistukset
Aikaa aloittaa: Ø 30 min.
Keskimääräinen aika kunnes toimitus aloitetaan
Aikaa valmistumiseen: 1-2 päivää
Keskimääräinen aika kunnes tilaus on valmis (aloituksen jälkeen)
Hinta: 6.90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja

ENEMMÄN TIETOA FACEBOOK TAPAHTUMIEN OSALLISTUJISTA

Merkkaus kuvakaappauksessa osoittaa Facebook-tapahtumaan osallistuvien määrän – Emme edusta Facebookia tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?

Facebookiin tulee joka ikinen päivä uusia tapahtumia. Tämä ei tee uusien osallistujien saamista yhtään helpommaksi. Jotta voit varmistaa, että juuri sinun tapahtumaasi osallistuu niin moni kuin mahdollista, tapahtumaa kannattaa mainostaa. Facebook-tapahtumien osallistujat -palvelumme avulla saat uusia osallistujia nopeasti ja helposti. Suuri osallistujien määrä Facebookissa edistää ihmisten tietoisuutta sinusta ja tekee tapahtumastasi houkuttelevamman todellisille tulijoille. Osanottajien ostaminen on erityisen kannattavaa, jos tapahtumasi markkinointi sujuu hitaasti tai tapahtumapäivä on lähestymässä.

Tapahtuman osallistujien varmistaminen – osallistujien varaaminen tapahtumiin

Osanottajien sopiva määrä riippuu tapahtuman koosta. Meillä on sen vuoksi tarjolla erikokoisia paketteja. Jos et ole varma siitä, minkälainen paketti kannattaisi valita, ole hyvä ja ota yhteyttä. Tapahtumakutsu-palvelumme on erityisen sovelias autenttisen yleisvaikutelman luomiseen. Enemmän tietoa tästä palvelusta löydät, kun katsot tuotetarjouksen yläpuolella. Suosittelemme lisäksi, että julkaiset päivityksiä tapahtumastasi säännöllisin väliajoin tai päivität tapahtumakuvauksen. Näin osallistujasi saavat ilmoituksia tapahtumasta ja voivat reagoida julkaisemaasi sisältöön.

Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.