Osta Facebook followers

Voit ostaa Social Media Dailyltä Facebook-seuraajia profiiliisi. Nämä ovat sinun oman yksityisen Facebook-tilisi seuraajia. Meillä on erillinen tarjous fanisivuille (katso alapuolella).

Uusien seuraajien lisäksi annamme sinulle ilmaisia tykkäyksiä joihinkin uusiin julkaisuihin – jopa viiteen julkaisuun riippuen tilauksen laajuudesta! Varmista, että nekin käyttäjät, jotka eivät ole ystäviäsi, voivat tilata tilisi.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Voit halutessasi määritellä päivittäisen rajan uusille seuraajille. Tämän tulisi olla vähintään 10 käyttäjää päivässä. Ole hyvä ja käytä asianmukaista kenttää.
 
Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Tarjouksemme sisältämien seuraajien määrän kasvu ei riipu niistä seuraajista, jotka saavutat (tai menetät) luonnollisesti.
 
Jos sinulla on Facebook-fanisivu, tämä tarjous kiinnostaa varmasti myös sinua. Voit saada uusia tykkäyksiä fanisivullesi täällä.
 
Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.
Social Media Daily tiimi
Valitse pakettisi:
Valittu paketti 100
100 Seuraajat
Aikaa aloittaa: Ø 12 h
Average time until delivery starts
Aikaa valmistumiseen: 1-2 päivää
Average time until order is completed (after start)
Hinta: 5.90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja

Näin houkuttelet enemmän seuraajia Facebook tilillesi

Merkkaus kuvakaappauksessa osoittaa tilaajalaskurin Facebook-profiilissa – Emme edusta Facebookia tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?

Facebookia käyttävät yksityishenkilöt julkaisevat myös sellaista sisältöä, jonka he haluavat jakaa muidenkin kuin ystäviensä kanssa. Facebookissa on sen vuoksi nykyään myös seuraaja-toiminto. Seuraajat voivat lukea julkisia viestejä, mutta he eivät näe käyttäjän koko profiilia. Tämä toiminto mahdollistaa sen, että käyttäjällä voi olla enemmän ystäviä kuin muutoin sallittu 5 000. Seuraajien määrällä on tärkeä merkitys vastaavasti kuin fanisivuilla. Seuraajien määrä lisää luotettavuuttasi ja houkuttelee lisää käyttäjiä. Uusien seuraajien hankkiminen ei kuitenkaan ole helppoa. Social Media Dailyllä on oikea ratkaisu.

Näin houkuttelet enemmän seuraajia Facebook-tilillesi

Haluaisitko saada huomiota julkisille viesteillesi ilman suurta vaivaa? Social Media Dailyltä voit yksinkertaisesti ostaa seuraajia. Tämä säästää aikaa ja on edullista! Kun valitset pakettisi, muista että nopea kasvu myös nostaa sivuiltasi vaadittua tasoa. Jos esimerkiksi kirjoitat julkaisuja vain harvoin, seuraajat menettävät nopeasti kiinnostuksensa viesteihisi. Ole hyvä ja kerro meille, millainen paketti vastaa sinun tarpeitasi! Jos sinulla on kysymyksiä tästä tai jostain muusta Facebook-tarjouksesta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä!
Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.