Osta YouTube videoiden näyttökertoja ja saat ilmaisia tykkäyksiä kaupan päälle

Haluaisitko enemmän osumia YouTube-videollesi? Ovatko jatkuva kasvu ja videoidesi korkeimmantasoinen turvallisuus sinulle tärkeitä? Silloin Social Media Daily on oikea paikka sinulle!

Palvelumme ei tarjoa sinulle vain videoiden näyttökertoja vaan lisäksi aivan ilmaiseksi YouTube-tykkäyksiä ja videoosi soveltuvia erittäin laadukkaita kommentteja! Sekä kommentit että klikkaukset lisätään vähitellen!

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Huomaa, että kommentit ovat aina englanniksi, jos et ilmoita muuta.

Jos tilaat vähintään 5 000 klikkausta, ne voidaan jakaa enintään viiden linkin kesken ilman lisäkustannuksia. Tykkäykset ja kommentit jaetaan tällöin myös. Minimimäärä linkkiä kohden on 1 000 katselukertaa.

Kunhan tilaus käynnistyy, näyttökertoja toimitetaan 1 000–10 000 päivässä, riippuen tilauksen määrästä.
 
Näyttökerrat toimitetaan muutaman päivän sisällä palvelun alkamisesta. Jos otat meihin yhteyttä ennen ostotapahtumaa, me voimme huolehtia siitä, että klikkauksesi toimitetaan pidemmän ajan kuluessa.

Me jaamme aina tykkäyksesi ja kommenttisi useamman päivän aikana. Pääsääntöisesti teemme jaon tilauksesi kokonaismäärän perusteella, mutta toimitamme aina vähintään 5 tykkäystä ja 5 kommenttia päivässä. Jos sinulla on erityistoiveita tässä suhteessa, ole hyvä ja ilmoita ne ostoskorin kommenttikentässä, kun teet tilauksen.

Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.
 
Suosittelemme, että lopetat kaiken maksetun markkinoinnin palvelumme ajaksi, jotta et vaaranna AdSense-tiliäsi. YouTube-tiliisi kohdistuvasta riskistä ei ole käytännössä minkäänlaista vaaraa, mutta AdSensen kanssa voi esiintyä ongelmia!

Katselukertojen lisäksi, kiinnostaisiko kenties myös tykkäykset? Katsele hieman ympärillesi ja löydä palvelumme, joka antaa enemmän YouTube-tykkäyksiä!

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.
The Social Media Daily Team
1,000 YouTube näyttökerrat
Aikaa aloittaa: Ø 6 h
Keskimääräinen aika kunnes toimitus aloitetaan
Aikaa valmistumiseen: Ø 1 päivää
Keskimääräinen aika kunnes tilaus on valmis (aloituksen jälkeen)
Erityisvalinnat, kuten toimitusajan valinta tai käyttäjien sukupuoli, ovat mahdollisia vain maksullisiin palveluihin.
Valitse toimitusaika ja lisäasetukset
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja
Hinta: 9,90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ENEMMÄN TIETOA YOUTUBE-NÄYTTÖKERROISTA

Merkkaus kuvakaappauksessa osoittaa näyttölaskurin YouTubessa – Emme edusta YouTubea tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?
YouTube on yksi kaikkein menestyneimmistä sosiaalisista verkoista, ja se on saanut uusia käyttäjiä päivittäin aina siitä lähtien, kun se perustettiin vuonna 2005. Tätä videokanavaa eivät käytä vain yksityiskäyttäjät. Taitelijat, yhtyeet ja yritykset ovat löytäneet sen myös. Kuvakoosteet, opetusfilmit, musiikkipätkät ja kommentoidut videopelit – monille omasta YouTube-kanavasta on tullut tärkeä osa identiteettiä. Tämä tekee klikkauksista käydystä kilpailusta entistäkin tärkeämpää. Useat videot tuotetaan suurella vaivalla ja ne ansaitsevat laajan yleisön. Tarvitsisiko sinun YouTube-videollesi huomattavasti enemmän näyttökertoja? Siinä tapauksessa Social Media Daily on juuri oikea paikka sinulle!

Enemmän näyttökertoja YouTube-videoillesi

Social Media Dailyltä voit yksinkertaisesti ostaa YouTube-näyttökertoja. Tällä tavalla saat uusia osumia nopeasti ja tavoitat huomattavasti enemmän käyttäjiä kuin saisit ilman viraalimarkkinointia. Ja tulos? Saat uusia seuraajia pitkällä aikavälillä ja tulet kuuluisammaksi YouTube-yhteisössä – olettaen että lataat säännöllisesti uusia ja kiinnostavia videoita.
Palvelumme on nopea, salainen ja edullinen. Me vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla on. Saadaksesi lisää tietoa YouTuben seuraaja-, tykkäys- ja kommentti-palveluista, selaa vain verkkosivujemme valikkoa.

 

Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.