Osta SoundCloud plays

Tämä palvelu sallii sinun ostaa SoundCloud-klikkauksia – eli toisin sanoen soittokertoja. Hyödynnä tämä edullinen mahdollisuus ja lisää SoundCloud-kappaleidesi kasvua pian ostosi jälkeen.

Tämän tarjouksen avulla saat soittokertoja kappaleillesi ja sen lisäksi tykkäyksiä, uudelleenpostauksia ja kommentteja ilmaiseksi! Pääsääntöisesti saat ne samaan aikaan kuin soitotkin. Ne tulevat myös todellisilta tileiltä, ei koskaan numerotileiltä ilman profiilikuvaa jne.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Sinulla on mahdollisuus jakaa soitot, tykkäykset ja uudelleenpostaukset enintään viiden linkin kesken ilman lisäkustannuksia! Huomioi, että tykkäyksien ja uudelleenpostauksien minimimäärä on aina 10 linkkiä kohden.

Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.
 
Huomaa: tätä palvelua ei ole saatavissa minkäänlaisiin kilpailuihin, äänestyksiin ja vastaaviin.

Katso myös SoundCloud-kommenttien palvelumme nimikkeen SoundCloud alla.

Haluaisitko uusien ”klikkausten” lisäksi myös uusia seuraajia? Klikkaa tätä linkkiä, jos etsit tätä palvelua!

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

 

The Social Media Daily Team
100 SoundCloud soitot
Aikaa aloittaa: Ø 1 h
Keskimääräinen aika kunnes toimitus aloitetaan
Aikaa valmistumiseen: 1-3 päivää
Keskimääräinen aika kunnes tilaus on valmis (aloituksen jälkeen)
Erityisvalinnat, kuten toimitusajan valinta tai käyttäjien sukupuoli, ovat mahdollisia vain maksullisiin palveluihin.
Valitse toimitusaika ja lisäasetukset
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja
Hinta: 3,90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ENEMMÄN TIETOA SOUNDCLOUD SOITOISTA

Merkkaus kuvakaappauksessa näyttää SoundCloud-kappaleen soittokerrat – Emme edusta SoundCloudia tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?
Alun perin Tukholmassa vuonna 2007 perustettu ja pian Berliiniin siirtynyt SoundCloud on muodostunut yhdeksi pääasiallisista musiikin levittämisen kanavista. SoundCloudin musiikinluojat voivat ladata omia kappaleitaan audio-tiedostoina tililleen ja tuoda ne toisten käyttäjien saataville – nämä voivat kuunnella, kommentoida ja ladata niitä. Onko sinulla SoundCloud-profiili, lataatko säännöllisesti uusia kappaleita, mutta kovinkaan moni käyttäjä ei kuuntele niitä? Voit muuttaa sen nyt! Pystyt ostamaan uusia SoundCloud-soittoja Social Media Dailyltä, ja saada kappaleesi kuunnelluksi tällä tavalla. Se on nopeampaa kuin perinteinen markkinointi ja säästää sinulta paljon aikaa ja vaivaa.

Enemmän SoundCloud-soittoja kappaleillesi

Oletpa harrastelijamuusikko, juuri perustanut uuden yhtyeen tai jo asemansa vakiinnuttanut artisti – kappaleesi haluavat tulla kuulluksi ja me teemme sen mahdolliseksi. Mitä enemmän soittokertoja saat tiedostoillesi, sitä tunnetummaksi tulet SoundCloud-yhteisössä. Tämä luo vakaan pohjan SoundCloud-tilillesi tai, vaihtoehtoisesti, voit markkinoida suosikkikappalettasi tehokkaasti tällä tavoin. Tarvitsetko enemmän seuraajia, tykkäyksiä tai kommentteja? Siinä tapauksessa muut SoundCloud-tuotteemme sopivat sinulle! Musiikkivideoiden rakastajille suosittelemme myös YouTube- ja Vine-tuotteitamme.
Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.