Insta kommentteja kuvillesi

Social Media Dailyn avulla saat uusia Insta kommentteja nopeasti ja helposti. Lisää vuorovaikutusta Instagram-tilillesi heti! Me tarjoamme erikokoisia paketteja – valitse vain haluamasi tuotevalikoima-laatikosta.
 
Voit jakaa tilatun määrän viiden linkin kesken ilman ylimääräisiä kuluja! Ilmoita vain linkit kommenttikentässä oston yhteydessä.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Voit halutessasi kirjoittaa kommenttitekstit itse.

Kommentit ovat aina englanninkielisiä. Jos haluat ne toisella kielellä, ole hyvä ja lähetä meille sähköposti, jossa on ennaltakirjoitetut kommentit valitsemallasi kielellä.
 
Pienin mahdollinen määrä on 2 kommenttia päivässä.

Uusien kommenttien lisäksi saat myös Instagram-tykkäyksiä kuvillesi ilmaiseksi. Tämä luo autenttisen yleiskuvan.

Huomioi, että palvelumme aikana kuvat eivät saa olla asetettuina "yksityisiksi".

Ja muuten: me tarjoamme myös Instagram-seuraajia – klikkaa tästä nähdäksesi tarjoussivun!

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.
The Social Media Daily Team
Valitse pakettisi:
Valittu paketti 5
5 Instagram comments
Time to start: Ø 3 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 päivää
Average time until order is completed (after start)
Hinta: 2.90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

ENEMMÄN TIETOA INSTAGRAM KOMMENTEISTA

The mark on the screenshot shows the comment button on an Instagram photo – We explicitly do not represent Instagram or any other social network.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?
Nykyään internet puhuu kuvien kautta. Päinvastoin kuin kirjoitettu sana, kuvat on helppo ymmärtää nopeasti, ne leviävät nopeasti ja herättävät tunteita heti ensimmäisellä vilkaisulla. Ja kun ihmiset pitävät kuvasta, he myös usein ilmaisevat sen. Instagram-kuvien kommentit ovat hyvin haluttuja, ja verrattuna pelkkään peukutukseen ne ovat huomattavasti yksilöllisempi ja näkyvämpi tapa ilmaista pitämistä. Jos sinä haluaisit muutaman kommentin lisää omille Instagram-kuvillesi, meillä Social Media Dailyssä on tarjota sinulle oikea ratkaisu! Voit ostaa Instagram-kommentteja meiltä – hyvin helposti, edullisesti ja kätevästi!
 

Osta kommentteja Instagram-tilillesi – yksinkertaisesti ja varmasti

Meidän tarjouksemme avulla pystyt edistämään sijoitustasi Instagram-yhteisössä. Voit ostaa meiltä edullisia kommentteja samoin kuin sydämiä/tykkäyksiä ja seuraajia. Tämä antaa tilillesi harmonisen yleiskuvan ja sinä nautit suurempaa suosiota. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteista, ota vain meihin yhteyttä! Tutustu myös muihin palveluihimme, jotka kattavat sellaisia sosiaalisen median kanavia kuten Facebook, Twitter, YouTube, SoundCloud ja paljon muita.
Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.