Osta Google Plus seuraajia – Saat uusia G+ faneja

Hanki uusia Google Plus seuraajia! Valikoimalaatikosta voit valita haluamasi paketin ja lähettää meille profiilisivusi.

Tarjouksemme sisältämien seuraajien määrän kasvu ei riipu niistä seuraajista, jotka saavutat (tai menetät) luonnollisesti.

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

Tälle tuotteelle ei ole mahdollista asettaa päivittäistä rajaa.

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

Social Media Daily tiimi
Valitse pakettisi:
Valittu paketti 50
50 Google plus followers
Aikaa aloittaa: Ø 8 h
Average time until delivery starts
Aikaa valmistumiseen: 1-2 päivää
Average time until order is completed (after start)
Hinta: 5.90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja

ENEMMÄN TIETOA GOOGLE PLUSSASTA

Kuvakaappaus Google Plus -profiilista, johon merkattu seuraajalaskuri – Emme edusta Google Plussaa tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?
Google+ on yksi aikamme menestyneimmistä verkostoista. Sekä yksityishenkilöillä, yrityksillä että itsensä työllistävillä henkilöillä on mahdollisuus esitellä toimintaansa Web 2.0-maailmassa niin sanotuilla Google+ sivuilla. Monet uudet Google Plus -käyttäjät, sekä yksityishenkilöt että yrityskäyttäjät, valittavat alkuun sitä, että heidän seuraajiensa määrä kasvaa hitaasti. Jos sinäkin etsit uusia seuraajia Google Plus -tilillesi, meillä on oikea ratkaisu, joka soveltuu tarpeisiisi. Social Media Dailyn avulla pystyt lisäämään Google+-seuraajiesi ja -tilaajiesi määrää vain muutamalla klikkauksella!
 

Tilaajia Google+-tilillesi

Nyt voit huokaista helpotuksesta Google Plussan suhteen: voit ostaa meiltä uusia tilaajia kätevästi, nopeasti ja edullisesti. Olipa sinulla sitten yksityinen tili tai yrityssivu – me hankimme sisällöllesi uusia tilaajia luotettavasti ja varmasti. Näin voit laajentaa piirejäsi käden käänteessä ja pääset hyvään alkuun Google Plussan kanssa. Jos sinulla on tilejä myös muissa verkostoissa, kuten Facebook, Twitter jne., mutta tarvitset apua faniyhteisön perustamisessa, sosiaalisen median markkinointipalvelumme kiinnostavat sinua varmasti!
Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.