Osta Facebookin verkkotykkäyksiä omaan url osoitteeseesi

Social Media Daily tarjoaa sinulle enemmän tykkää-painikkeen klikkauksia verkkosivullesi! Voit saada Facebookin URL-tykkäyksiä lähes mihin tahansa verkkotunnukseen tai mille tahansa sivuille. Kirjoita URL-osoitteesi valitsemasi paketin valintalaatikkoon ja näet pian lisäyksen tykkäyksissä!

Etkö ole varma, mistä tässä tarjouksessa on kyse? Ole hyvä ja katso tämä kuva.

Olet saattanut nähdä meidät:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Huomaa: tätä palvelua ei ole saatavissa minkäänlaisiin kilpailuihin, äänestyksiin ja vastaaviin.

Tähän palveluun ei ole tarjolla maakohtaisia käyttäjiä vaan ainoastaan kansainvälisiä tilejä.

URL-osoitteesi tykkäysten lisäksi saat myös linkkisi Facebook-jakoja kaupan päälle!

Tämä tarjous ei koske fanisivujen Facebook-tykkääjiä. Jos sinulla on Facebook-fanisivu, silloin tämä on täydellinen palvelu sinua varten!

Valikoimalaatikossa mainittu ajanjakso käynnistyy palvelun aloituksesta. Lähes kaikissa tapauksissa palvelu alkaa 24 tunnin kuluessa, mutta joissain tapauksissa se voi kestää kolmekin arkipäivää.

Huomaa: Emme edusta mitään sosiaalista verkostoa emmekä ole mitenkään liitoksissa alustoihin joita markkinointipalvelutarjouksemme koskevat.

The Social Media Daily Team
Päiväkohtainen rajoitus :
Valittu paketti 50
50 Sivuston URL-tykkäykset
Aikaa aloittaa: Ø 6 h
Keskimääräinen aika kunnes toimitus aloitetaan
Aikaa valmistumiseen: 1-2 päivää
Keskimääräinen aika kunnes tilaus on valmis (aloituksen jälkeen)
Hinta: 5.90 €
Sis. toimituksen ja verot, ei muita kuluja
Valitse toimitustapa
Perus: Käsittelyaika kuten esitetty
Pika: nopeampi tilaaminen ja ensisijaisuus perustilausten ohi
Lisätietoja

ENEMMÄN TIETOA FACEBOOK TYKKÄYKSISTÄ VERKKOSIVUILLE

Merkkaus kuvakaappauksessa osoittaa Facebook URL tykkäyksien määrän nettisivuilla – Emme edusta Facebookia tai muutakaan sosiaalista verkostoa.
Mistä tässä tuotteessa on kysymys?

Useimmilla yrityksillä on ollut jo vuosien ajan omat verkkosivut. Tänä päivänä useat yritykset käyttävät myös sosiaalisia verkostoja: yrityksillä on omat fanisivunsa sekä Twitter- ja YouTube-tilinsä. Nämä niin sanotut sosiaaliset liitännäiset pystyvät linkittämään nämä kaksi maailmaa menestyksekkäästi yhteen! Ne antavat sinulle ajan tasalla olevan imagon ja asiakkaillesi enemmän mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa brändisi kanssa. Erityisesti ne yritykset, joilla on suosittu verkkosivu, pystyvät muuttamaan käyttäjänsä Facebook-tykkääjiksi hyödyntämällä some-näppäintä – olettaen, että heillä on oma tili. Jotta pystyt luomaan vankan tykkääjäjoukon käyttämällä Facebook-näppäintä, voit ostaa Facebook-tykkäyksiä URL-osoitteeseesi meiltä.

Lisää näkyvyyttä verkkosivullesi Facebook-tykkäysten avulla

Palvelumme on nopea, suoraviivainen ja antaa verkkosivuillesi modernin imagon. Jos sinulla on jo olemassa laaja kannattajakunta, sinä luot luottamusta asiakaskunnassasi ja saat aikaan kiinnostusta sekä vanhojen että uusien asiakkaiden keskuudessa. Kannattaa huolehtia siitä, että uudella Facebook-fanisivullasi on paljon toimintaa. On järkevää päivittää säännöllisesti viihdyttävää sisältöä ja kannustaa tykkääjiä tällä tavalla vuorovaikutukseen. Jos sivullasi ei ole riittävästi liikennettä, muut Facebookin markkinointitarjouksemme varmasti kiinnostavat sinua. Voit esimerkiksi ostaa tykkäyksiä ja jakoja julkaisuillesi saadaksesi tällä tavalla sivuillesi lisää aktiviteettia. Selaa vain yksinkertaisesti tuotevalikoimaamme tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä!
Tuotearvostelu: jos olet jo ostanut tuotteen meiltä, ole hyvä ja jätä arvostelu.